Menu Language

Over gevoelige tanden

Whitening en gevoeligheid

Heb jij gevoelige tanden na een professionele tand-whiteningbehandeling?

Patiënten die een professionele tand-whiteningbehandeling ondergaan, kunnen last krijgen van gevoelige tanden. De meest voorkomende ingrediënten van een tand-whitening behandeling zijn waterstofperoxide en carbamideperoxide. Het is bekend dat deze bestanddelen gevoeligheid veroorzaken omdat ze het tandglazuur binnendringen.    Sensodyne Whitening-tandpasta
Sensodyne Gentle Whitening
Sensodyne is een goede keus

Sensodyne is een goede keus vóór, tijdens en na professionele tand-whiteningbehandelingen. Het is veilig om te gebruiken en kan een duidelijk verschil maken. Niet alleen in de mate van gevoeligheid bij tand-whitening, maar ook in het ongemak dat je ervaart bij het witmaken van gevoelige tanden. Raadpleeg voor het beste resultaat je tandarts over hoever vóór de geplande tandwhiteningbehandeling je Sensodyne moet gaan gebruiken.

Sensodyne whiteningformule

De whiteningtandpasta's van Sensodyne hebben een speciaal ontworpen formule met een mildschurende werking om te helpen vlekken van tanden te verwijderen en tanden zo hun natuurlijke witte kleur terug te geven. De formule van Sensodyne Gentle Whitening tandpaste is zorgvuldig samengesteld uit polijstende en reinigende ingrediënten, die allen bijdragen aan het reinigende en whitening effect. Zoals alle varianten van Sensodyne tandpasta bevat ook de formule van Sensodyne Gentle Whitening ingrediënten die klinisch bewezen werkzaam zijn bij gevoelige tanden.

Om de Sensodyne formule te vinden die geschikt voor je is, klik hier.

Meer weten: Over tanderosie