Over Sensodyne

Over Sensodyne

Wie we zijn

We zijn in Nederland het best verkopende merk1 voor gevoelige tanden. Het assortiment van Sensodyne tandpasta's biedt bewezen resultaat bij het helpen verlichten van gevoelige tanden en biedt langdurige bescherming bij tweemaal daags poetsen.
 

1Nielsen, Omzet Tandpasta MAT 2017

Onze visie

 We willen een toekomst waarin iedereen leeft zonder gevoelige tanden

"We willen we een toekomst creëren waarin iedereen leeft zonder gevoelige tanden"

Onze geschiedenis

1961

1961

Sensodyne Original,de eerste tandpasta voor gevoelige tanden met strontiumchloride wordt gelanceerd in de VS en de UK. Strontiumchloride helpt om de tubuli van het tandbeen te blokkeren.

1980

1980

Sensodyne F,  de eerste tandpasta met kaliumnitraat (helpt om de gevoeligheid te verlichten), wordt gelanceerd. Het is klinisch bewezen dat zij gevoeligheid verlicht bij tweemaal daags gebruik.

2006

2006

Sensodyne Proglasur  wordt gelanceerd. De geoptimaliseerde fluorideformulering helpt om te beschermen tegen de effecten van zuren op het tandglazuur.

2010

2010

Sensodyne Repair and Protect,  met 5% NovaMin en fluoride, wordt gelanceerd. Het helpt om gevoelige gebieden van de tanden te herstellen.

Onze wetenschap

Als leiders op het gebied van gevoelige tanden verbinden we er ons toe om samen te werken met academische instellingen en laboratoria. Door deze relaties kunnen we onze kennis en begrip vergroten over gevoelige tanden en de impact ervan op zij die ermee te maken krijgen. Door wetenschap als basis te nemen van alles wat we doen, blijven we de nieuwste wetenschappelijke innovaties gebruiken en helpen we meer mensen dan ooit om hun gevoelige tanden te verlichten.

Onze wetenschap

Technologieën voor verlichting van gevoeligheid

Onze wetenschappers hebben een aantal specifieke technologieën geïdentificeerd en geformuleerd voor gebruik in het Sensodyne productassortiment, zoals kaliumnitraat, Novamin® en stannous fluoride, om gevoelige tanden te helpen verlichten. Deze technologieën werken ofwel door het verlichten van de gevoeligheid binnenin gevoelige tanden of om het blootliggende tandbeen af te schermen en te beschermen.

Sensodyne Repair & Protect en Sensodyne Rapid Relief zijn medische hulpmiddelen. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzingen.