Ontdek hoe onze nieuwe tandpasta voor gevoelige tanden & tandvleesproblemen werkt

Inspection de vos dents et gencives
Nettoyage en profondeur des gencives
Brosse à dents pour douleurs dentaires
Nettoyage des dents pour réduire l'inflammation de gencive
GEVOELIGE GEBIEDEN & TANDPLAK RONDOM HET TANDVLEES
BOUWT EEN BESCHERMENDE LAAG OVER GEVOELIGE GEBIEDEN
RICHT ZICH OP & VERWIJDERT TANDPLAK BACTERIEN
VERLICHT TANDGEVOELIGHEID & VERBETERT TANDVLEESCONDITIE
Solution complète pour vos gencives sensibles

Tips om met gevoelige tanden & 
tandvleesproblemen om te gaan

Inspection de vos dents et gencives
Nettoyage en profondeur des gencives
Brosse à dents pour douleurs dentaires
Nettoyage des dents pour réduire l'inflammation de gencive
Bezoek je tandarts regelmatig. Het wordt aangeraden om je tandarts regelmatig te bezoeken voor een controle en behandeladvies.
Poets 2 maal per dag met een tandpasta voor gevoelige tanden & tandvleesproblemen. Vervang je dagelijkse tandpasta voor een dagelijks tandpasta met een dubbele werking, ontworpen voor gevoelige tanden en tandvleesproblemen. Het is klinisch bewezen dat wanneer je je tanden twee maal daags gedurende 2 minuten poetst met Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees, het verlichting geeft aan de gevoeligheid van je tanden en tandvlees verbetert.
Kies een tandenborstel die ontworpen is voor gevoelige tanden. Regelmatig tandenpoetsen is de beste manier om je tandvlees gezond te houden. Hoewel, wanneer je te vaak of te hard je tanden poetst het zou kunnen leiden tot teruggetrokken tandvlees. Beiden kunnen gevoelige tanden veroorzaken.
Maak tussen je tanden schoon met interdentale reiniging. Je tanden schoonmaken door te flossen of een interdentale tandenborstel te gebruiken kan helpen om je tanden & tandvlees gezond te houden. Je verwijdert hierdoor voedselresten en tandaanslag tussen je tanden en rondom de tandlijn. Vraag je tandarts voor advies over hoe je het beste tussen je tanden kan schoonmaken.
Dent sensible au chaud ou au froid? gencive qui saigne? gencive enflammée?

Wil je meer weten over de signalen en oorzaken van gevoelige tanden & tandvleesproblemen?
 

Wanneer je een kort scherp gevoel ervaart als je iets eet of drinkt wat koud of warm is en je merkt problemen met je tandvlees, ben je niet alleen. Meer dan de helft van de mensen met gevoelige tanden geven aan ook last te hebben van tandvleesproblemen. Kom meer te weten over de oorzaken van deze twee symptomen en waarom je actie moet ondernemen.

 

Ontdek meer

 

*GSK data on file, lpsos