Proglasur tandpasta beschermt tandglazuur

WAAROM IS TANDGLAZUUR ZO BELANGRIJK?

Tandglazuur is de zichtbare, harde buitenlaag van je tanden. De kleur van gezond tandglazuur varieert van lichtgeel tot grijs- of blauwachtig wit. Het is de hardste stof in het menselijk lichaam en het bevat een hoog percentage aan mineralen.

Hoewel het tandglazuur een sterke stof is, is het ook een levenloze stof. Zodra het tandglazuur erosie vertoont of beschadigd raakt, kan het niet opnieuw worden aangemaakt. Daarom is het belangrijk dat je het goed beschermt. Weten hoe je tandglazuur kunt beschermen tegen erosie en bederf, begint met een basiskennis over wat tandglazuur is, hoe het beschadigd raakt en welke stappen je elke dag kunt nemen om het te beschermen.

Heb je last van gevoelige tanden? Lees er hier meer over

Over tandglazuur

Tandglazuur is de hardste stof in ons lichaam, maar als het weg is, kunt je het niet meer terugkrijgen.

 

Meer weten

Over zuurerosie

Een modern gezond dieet bevat zuren die ons tandglazuur kunnen aantasten. Ga na of je risico loopt.

Meer weten

Waarom Proglasur?

Proglasur beschikt over een unieke, geoptimaliseerde fluorideformulering die verzwakt tandglazuur op actieve wijze versterkt.

Meer weten

De Sensodyne Online Check Up

Niet zeker dat u gevoelige tanden heeft? Onze Online Check Up is een handig instrument dat u kan helpen om enkele van de meest voorkomende symptomen te herkennen. Het duurt maar een paar minuten en u kunt de test direct uitvoeren.

Doe de Online Check Up