Gevoelige tanden verlichten

 

 

Vrouw die tanden poetst met Sensodyne tandpasta.

Behandelen van
gevoelige
tanden

TIPS VOOR HET VERLICHTEN VAN GEVOELIGE TANDEN

Als je gevoelige tanden hebt, vraag je jezelf misschien af wat daartegen zou kunnen helpen. Hier hebben we een paar praktische tips voor remedies tegen gevoelige tanden:

1. WAT DOET DE TANDARTS OF MONDHYGIENIST BIJ GEVOELIGE TANDEN?

Als je je zorgen maakt over je tanden is het eerste advies een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist bezoeken. Alleen een specialist kan bevestigen of je gevoelige tanden hebt, en uitzoeken wat de oorzaak ervan is.

Tips voor het verlichten van gevoelige tanden

Je tandarts of mondhygiënist kan je ook adviseren over wat je kunt doen wanneer je last hebt van gevoelige tanden, waaronder het aanbevelen van een geschikte routine voor mondzorg om gevoeligheid te helpen verlichten. Ook kan hij/zij uitleggen hoe je de onderliggende oorzaken van gevoelige tanden kunt beheersen – hoogstwaarschijnlijk tandvleesproblemen en erosie van tandglazuur.

2. STAP OVER OP EEN SPECIALE TANDPASTA VOOR GEVOELIGHEID

Tweemaaldaags een tandpasta gebruiken die speciaal ontwikkeld is voor gevoelige tanden kan je helpen. Sensodyne is zo'n tandpast en geeft klinisch bewezen verlichting voor gevoelige tanden.

Producten van Sensodyne hebben een speciale formule die helpt te beschermen tegen gevoelige tanden. Tweemaal daags poetsen met Sensodyne tandpasta helpt alle volgende voordelen te realiseren:

  • Verlichten van gevoeligheid
  • Langdurige bescherming tegen gevoeligheid
  • Bescherming tegen gaatjes
  • Frisse smaak

3. KIES DE JUISTE TANDPASTA

In de loop van de jaren hebben onze wetenschappers verschillende technologieën ontwikkeld voor Sensodyne die speciaal ontworpen zijn om gevoelige tanden te verlichten. Dit maakt Sensodyne tandpasta het NR. 1 TANDPASTA MERK IN NEDERLAND voor gevoelige tanden.

Als je zoekt naar een complete tandpasta heeft Sensodyne Complete Protection. Deze tandpasta heeft 7 voordelen in 1 tandpasta en is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. Het werkt voor gevoeligheid, versterking van tandglazuur, een schoon gevoel, gezond tandvlees, fris gevoel, tandplak en whitening.

Sensodyne heeft een reeks tandpasta's die allemaal speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met gevoelige tanden, maar ook andere voordelen bieden: adem verfrissenwitter makendiep reinigen, gezond tandvlees behouden of allround beschermenVerken het assortiment Sensodyne tandpasta's om de gevoeligheidstandpasta te kiezen die het best past bij jouw behoeften.

4. ZORG VOOR JE TANDEN EN TANDVLEES

Een goede dagelijkse verzorging van je tanden is essentieel voor het voorkomen van gevoelige tanden. Wij raden aan tweemaal daags te poetsen met een Sensodyne tandpasta, met behulp van een tandenborstel met zachte haren zoals de Sensodyne Gentle Care. Vraag je tandarts of mondhygiënist om advies over welke verzorging voor jou tanden het best is.