Waarom Proglasur?

Waarom Proglasur?

Waarom Proglasur?

Waarom Proglasur?

proglasur-active-sheild-whitening-banner
active proglasur mbl

PROGLASUR HEEFT KLINISCH BEWEZEN DE STERKTE VAN HET TANDGLAZUUR TE KUNNEN HERSTELLEN. HET HELPT BESCHERMEN TEGEN DE EFFECTEN VAN DAGELIJKSE ZUREN.

Tanderosie kan de gezondheid van je tanden op lange termijn bedreigen. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je je tanden kunt beschermen tegen de onomkeerbare gevolgen ervan. Proglasur tandpasta is een belangrijk ingrediënt voor het verdedigen en helpen beschermen van je tandglazuur. Het helpt om tandglazuur te beschermen tegen verdere schade.
 
Proglasur is speciaal ontwikkeld om je waardevolle, door zuur verzacht tandglazuur, te helpen verharden. Proglasur tandpasta beschikt over een laag-abrasieve, pH-neutrale formulering waarmee het je tandglazuur helpt beschermen wanneer je je tanden poetst.

Ontdek het productassortiment van Proglasur hier

 

Proglasur is klinisch bewezen de sterkte van het tandglazuur te kunnen herstellen. Bescherming tegen de effecten van dagelijkse zuren

Proglasur is speciaal geformuleerd om de tanden te helpen beschermen tegen de effecten van zuurerosie

Het zorgt ook voor een gezond gebit en gezond tandvlees, bescherming tegen gaatjes en een fris en schoon gevoel in de mond.

Ontdek het productassortiment van Proglasur hier

Proglasur tandpasta voor dagelijkse bescherming

OVER TANDGLAZUUR