Sensodyne Rapid Relief 3D liggend in een hoek

De wetenschap achter Sensodyne Rapid Relief

ONTDEK HOE JE DE PIJN VAN GEVOELIGE TANDEN IN SLECHTS 60 SECONDEN KUNT VERLICHTEN


Hier bij Sensodyne is het onze taak om de oorzaken van tandgevoeligheid te bestuderen, om echt te begrijpen hoe deze pijn te verlichten is. Tandgevoeligheid kan optreden wanneer het zachtere, binnenste deel van de tand genaamd ‘dentine’ wordt blootgesteld, dan worden ook de kleine gaatjes genaamd ‘tubuli’ blootgesteld. Wanneer je iets nuttigt dat koud, warm, zoet of zuur is, gaan er signalen door deze tubuli, waardoor de zenuw in je tand wordt geactiveerd. Dit kan resulteren in de directe, korte, scherpe pijn van tandgevoeligheid.


Sensodyne Rapid Relief, een tandpasta met een nieuwe formule die klinisch bewezen in slechts 60 seconden verlichting biedt, gecombineerd met langdurige bescherming, bij aanbevolen gebruik.

 

UITLEG VAN DE WETENSCHAP

De unieke Sensodyne Rapid Relief formule is ontworpen voor snelle verlichting, met een geoptimaliseerd polymeersysteem dat het actieve ingrediënt (Stannous Fluoride) snel helpt werken.

 

Dit polymeersysteem creëert een gel-achtig laagje die de Stannous Fluoride vasthoudt, zodat het niet in de mond wordt weggespoeld, voor een snellere afdichting van de blootgestelde tubuli.

 

Dit zorgt ervoor dat Sensodyne Rapid Relief tandpasta snelle verlichting en langdurige bescherming biedt bij aanbevolen gebruik om gevoeligheid te verslaan, en laat daarnaast een schoon en fris gevoel achter.

 

Snelle VERLICHTING en Langdurige Bescherming

De werking van Sensodyne Rapid Relief 

Doe de Sensodyne Online check-up

Doe de Sensodyne Online check-up

Veroorzaken warme, koude en suikerhoudende voedingswaren soms korte pijnscheuten? Je hebt dan misschien last van tandgevoeligheid. Doe de Online check-up van Sensodyne om meer te leren over gevoelige tanden en de producten die je kunnen helpen.

Doe de Sensodyne Online check-up

Sensodyne Repair & Protect en Sensodyne Rapid Relief zijn medische hulpmiddelen. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzingen.