Behandelen van gevoelige tanden

Behandelen van gevoelige tanden

Behandelen van gevoelige tanden

Behandelen van gevoelige tanden

De rol van jouw tandarts

Alleen een tandarts kan bevestigen of je gevoelige tanden hebt. Raadpleeg altijd jouw tandarts voor advies als je te maken krijgt met tandproblemen. Ze kunnen je adviseren over de meest geschikte routine voor mondverzorging voor jou, de beste poetstechniek en hoe vaak en wanneer je moet poetsen. Als jij voelt dat je risico loopt op tanderosie, praat dan met jouw tandarts voor advies, bijvoorbeeld over hoe je het beste de vele zure voedingswaren en dranken van onze moderne voeding kunt consumeren. Je kunt ook een tandpasta proberen die speciaal geformuleerd is om jouw tanden te helpen beschermen tegen tanderosie, zoals Proglasur.

Waarom bevelen tandheelkundige professionals Sensodyne aan?

Sinds de introductie in 1961 is Sensodyne uitgegroeid tot het no. 1 tandpastamerk van Nederland1. Bij tweemaal daags poetsen biedt Sensodyne bewezen verlichting bij gevoelige tanden.

Wetenschappelijk onderzoek was altijd de basis van Sensodyne: Daarom zijn onze tandpasta's zo doeltreffend. Door de jaren heen hebben onze wetenschappers verschillende technologieën geformuleerd voor nieuwe tandpasta's, speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden.

1Nielsen, Omzet Tandpasta MAT 2017

Wanneer moet je naar jouw tandarts?

Als je regelmatig ongemak voelt in jouw tanden, raden we je aan om zo snel mogelijk je tandarts te bezoeken en om advies te vragen. We raden je aan om elke 6 maanden op controle te gaan bij jouw tandarts. 

De Sensodyne Online check-up

De Sensodyne Online check-up

Denk je dat je enkele symptomen hebt van gevoelige tanden? Onze Online check-up is een nuttig instrument dat je meer informatie geeft. Het duurt maar een paar minuten en je kunt de test meteen uitvoeren.

Doe de Online check-up

OVER GEVOELIGE TANDEN

Sensodyne Repair & Protect en Sensodyne Rapid Relief zijn medische hulpmiddelen. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzingen.